våra städTjänster

Vi erbjuder städtjänster från privatpersoner och företag

Kontakta oss

Vård städning

Inom vården ställs höga kvalitetskrav på städtjänster och hygien. Vi erbjuder både visuell och teknisk städkontroll enligt INSTA800, Dansk Hygienstandard DS2451-103 och enligt ny Svensk städstandard SS 8760014 rengöring och städning för minskad smittspridning inom hälso- och sjukvården. Vi är även ATP-certifierade och håller kurser.

Städning av förskolor

Vi har många kommuner som kunder och lång erfarenhet av städtjänster på förskolor. Förutom rena städuppdrag har vi haft många projekt inom hygienkontroll då vi utfört mätningar och gjort uppföljningar för att kvalitetssäkra en sund innemiljö för barnen.

Kontorsstädning

Städtjänster för kontor anpassas efter era behov. Vi har både stora och små företag som kunder och arbetar generellt med rutinmässiga kontroller för en hög fokus på kvalitet. Renex har många nöjda kunder och vi lämnar gärna referenser på begäran.

Hotellstädning

För hotell- och konferensanläggningar kan vi antingen stärka upp er städpersonal vid behov eller ta hand om hela städverksamheten genom att ni outsorcar den till oss. Våra tjänster kvalitetssäkras genom de standarder vi följer samt överenskommelser om löpande kontroller, mätningar och uppföljning.

Garage & Parkeringshus

Vi har mycket effektiva maskiner för rengöring av stora ytor som garage och parkeringshus. Därför kan vi hålla låga kvadratmeterpriser för den här typen av rengöringstjänster. Genom regelbunden och professionell rengöring sänker vi era kostnader genom att inte damm-nivån blir för hög och brunnar sätts igen.